Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός, όπως και ο Παναθηναϊκός (το ΟΑΚΑ) δικαιούται το ΣΕΦ και σημείωσε ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.
Αναλυτικά τα όσα είπε για το θέμα του ΣΕΦ
«Ο Ολυμπιακός δικαιούται, όπως και ο Παναθηναϊκός, να έχει το δικό του γήπεδο. Είμαστε σε διαδικασία συζητήσεων και διαβουλεύσεων. Υπάρχει πρόοδος. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, τεραστίων διαστάσεων. Το ΣΕΦ κρατά σε μια αρκετά καλή κατάσταση στη σάλα, αλλά σίγουρα θα γίνει πολύ καλύτερο αν το πάρει ο Ολυμπιακός. Πήγα προχθές στο ΟΑΚΑ και ήταν εντυπωσιακό αυτό που είδα. Αυτό θα γίνει και με τον Ολυμπιακό. Στο μπάσκετ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός θα πάρει στο ΣΕΦ αυτό που του αναλογεί, πολύ σύντομα οι ανακοινώσεις».
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.