Το «χρυσό κλειδί» της πόλης απένειμε ο δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, στον Ολυμπιονίκη Εμμανουήλ Καραλή, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.
Ο Εμμανουήλ Καραλής που το καλοκαίρι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έχει καταγωγή από τον Πύργο.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5cj7slyfuyx)
Στην εκδήλωση ήταν οι γονείς αλλά και η αδελφή του Ολυμπιονίκη.
Ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής συνεχάρη τον Έλληνα Ολυμπιονίκη που τιμά την ιδιαίτερη πατρίδα του και τόνισε ότι είναι παράδειγμα για τη νεολαία.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.