Στον τελικό των ATP Finals στο Τορίνο ο Σίνερ, 2-0 τον Κάσπερ Ρουντ σε 69 λεπτά - Βίντεο
Ο Ιταλός τενίστας την Κυριακή (17/11, 19:00) απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ θέλει να κατακτήσει μπροστά στους συμπατριώτες του τον 18ο τίτλο της καριέρας του
O Γιάνικ Σίνερ μετέτρεψε σε πάρτι τον 2ο ημιτελικό των ATP Finals στο Τορίνο, μέσα σε 69 λεπτά νίκησε τον Κάσπερ Ρουντ με 6-1, 6-2 και την Κυριακή (17/11, 19:00) απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ θέλει να κατακτήσει μπροστά στους συμπατριώτες του, ό,τι του στέρησε πέρυσι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ο Ρουντ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να προβάλει αντίσταση στον Ιταλό, με τον Σίνερ να πετυχαίνει την 4η νίκη του στο τουρνουά, χωρίς να έχει χάσει σετ.
Την Κυριακή θα παίξει στον 8ο τελικό στη σεζόν και θα διεκδικήσει τον 7ο τίτλο του, συνολικά θα είναι ο 23ος τελικός της καριέρας του και θα διεκδικήσει τον 18ο τίτλο του (17-5).
Απέναντι στον Φριτζ ο Σίνερ μετρά τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες, η πιο σημαντική στις 26 Αυγούστου και στον τελικό του UD Open με 6-3, 6-4, 7-5.
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος φτάνει στα χέρια μας κατ’ ευθείαν από τις πηγές της Ηπείρου χωρίς καμία επεξεργασία και ανθρώπινη παρέμβαση – Αναδείχτηκε Νο1 προϊόν για το 2024.