Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε εχθές το βράδυ την περιοχή της Αττικής, συμπεριλαμβανομένων των νοτίων προαστίων, προκάλεσε πολύ σοβαρά προβλήματα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Το εμβληματικό στάδιο πλημμύρισε, ενώ ζημιές έχουν υποστεί το παρκέ, το Cube και το γυμναστήριο του Ολυμπιακού και πλέον, δεν αποκλείεται η αναβολή της αναμέτρησης με το Λαύριο (29/12) για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Επίσης προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές και στο γυμναστήριο της ομάδας με τα νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6ljstfppteh)
Σημειώνεται, ότι η οροφή του ΣΕΦ στάζει σε αρκετά σημεία, ενώ άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» επιχειρούν προκειμένου να βελτιώσουν την κατάσταση και στην συνέχεια όταν απομακρυνθούν τα σωρευμένα ύδατα, να γίνει μία πρώτη εκτίμηση των ζημιών.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6ljtoezqpi1)
Πλέον, υπάρχει κίνδυνος αναβολής της αναμέτρησης με το Λαύριο (29/12) και φυσικά μένει να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς του παρκέ.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22/3, την Παγκόσμια Ημέρα Δασών στις 21/3, και την Ημέρα της Αρκούδας στις 23/3 φροντίζουμε για κάθε πολύτιμη σταγόνα νερού και διαφυλάσσουμε την αγνότητα του φυσικού περιβάλλοντος.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!