Ο Ντραγκόφσκι τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή στις Σέρρες - Κάνει έφεση ο Παναθηναϊκός
Ο Πολωνός τερματοφύλακας θα χάσει τα τρία επόμενα ματς για την κουτουλιά στον Μπετανκόρ που του κόστισε την αποβολή και το πέναλτι με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-2
Χωρίς τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στα τρία διαδοχικά ντέρμπι που έχει το επόμενο δεκαήμερο, για την αποβολή του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
Κι η ποινή αυτή προέκυψε καθώς ο διαιτητής Πέτρος Τσαγκαράκης έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι ο Πολωνός έριξε «κουτουλιά», οπότε η απόφαση λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη όπως και η έφεση που θα ασκήσει ο Παναθηναϊκός διεκδικώντας τη μείωση της σε δεύτερο βαθμό.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τετάτρτη (15/01) τον Ολυμπιακό για τους 8 του Κυπέλλου, την Κυριακή (19/01) υποδέχεται την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και την μεθεπόμενη Κυριακή κοντράρεται πάλι για το πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού...
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.