Το πολύκροτο διαζύγιο του ποδοσφαιριστή της Γαλατάσαραϊ Μάουρο Ικάρντι και της τηλεπερσόνας Γουάντα Νάρα εξακολουθεί να κυριαρχεί στα ΜΜΕ της Αργεντινής καθώς καθημερινά προκύπτει κι ένα νέο στοιχείο.
Η δημοσιογράφος Γιανίνα Λατόρε, πανελίστρια στην εκπομπή LAM του America TV, αποκάλυψε μέσω Instagram ότι η Τσίνα Σουάρεζ η νέα σύντροφος του Ικάρντι είναι έγκυος.
Αρχικά η Λατόρε απέφυγε να ονοματίσει την Σουάρεζ, παίζοντας με το υποκοριστικό της (Μαρία Εουχένια Σουάρεζ είναι το όνομα της, αλλά όλοι την ξέρουν ως Τσίνα-Κινέζα-) γράφοντας χαρακτηριστικά στο πρώτο της ποστάρισμα: «Έχω πληροφορίες. Υπάρχει φήμη για έγκυο γυναίκα από την... Ανατολή. Ελπίζω να είναι ψέμα. Αν όχι, τότε θα μιλάμε για την απόλυτη τρέλα».
Με το που δημοσιεύτηκε έγινε ο κακός χαμός με την ίδια να επανέρχεται και να γράφει: «Μόλις μου επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη από το περιβάλλον του γυναικολόγου της».
Με την ίδια όλο αυτό το διάστημα να έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της Γουάντα Νάρα, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη το γεγονός ότι στο επόμενο ποστάρισμα της επιτέθηκε στον Μάουρο Ικάρντι…
Κλείσιμο
«Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος χωρίζει, ζητάει από τη γυναίκα του να επιστρέψει, τσακώνονται, ξεκινάνε μηνύσεις, κι ο άντρας αρχίζει να ζει με την πρώην ερωμένη του και μία εβδομάδα αργότερα μαθαίνουμε ότι είναι έγκυος. Όλα αυτά μοιάζουν με σενάριο του Netflix».
Παράλληλα είχε φροντίσει να ενημερώσει τους ακολούθους της ότι η Γουάντα Νάρα «... είναι πραγματικά συντετριμμένη! Δεν μπορεί να το διαχειριστεί όλο αυτό και έχει ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη».
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ικάρντι έχει δύο κόρες με την Νάρα (την Φραντσέσκα και την Ισαμπέλα), ενώ η Σουάρες έχει τρία παιδιά (από δύο διαφορετικές σχέσεις), ενώ εδώ και λίγες εβδομάδες συζούν στη βίλα που αγόρασε ο πρώτος στην περιοχή Νορντέλτα του Μπουένος Άιρες (και είναι ένα ακίνητο που είχε επιλέξει η Γουάντα πριν τον χωρισμό τους για να μετακομίσει η οικογένεια τους).
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.