Λίγες μόνο ώρες απομένουν ώστε να πέσει η αυλαία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και από τον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε περαιτέρω κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.
Θυμίζουμε αποκτήθηκαν οι Σέρχιο Πένια, Ματέους Βιετέσκα, Δημήτρης Πέλκας και Σουαλιό Μεϊτέ, ενώ υπήρχαν σκέψεις για τουλάχιστον ακόμη μία κίνηση, για παράδειγμα στη θέση του αριστερού μπακ.
Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ αποφάσισε οι Ταρίκ Τισουντάλι και Τιεμουέ Μπακαγιόκο να προπονούνται πλέον μόνοι τους, καθώς είχαν προτάσεις να αποχωρήσουν αλλά δεν τις αποδέχθηκαν. Δεν πρόκειται για κάποια «τιμωρία», αλλά επειδή αριθμητικά στην ομάδα υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές και με όλους δεν μπορούν παρόντες να διεξάγονται οι προπονήσεις όπως πρέπει.