Μάριος Ηλιόπουλος: Πάει στην Τούμπα ως αρχηγός αποστολής της ΑΕΚ
Στις 19:30 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Τούμπα για τη Super League 1
Το ντέρμπι δικεφάλων ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ στην Τούμπα δεσπόζει στην 21η ημέρα της Super League 1.
Οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί φέτος δύο φορές στη Νέα Φιλαδέλφεια και μια στην Τούμπα (Κύπελλο) και θα έχουν και άλλες δύο μάχες στα πλέι οφ.
Στο μοναδικό παιχνίδι τους στη σεζόν στην Τούμπα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 με την Ένωση να προκρίνεται στους "4" του Κυπέλλου.
Τότε στην Τούμπα η ΑΕΚ έφτασε με αρχηγό αποστολή τον ιδιοκτήτη της Μάριο Ηλιόπουλο. Αυτό θα συμβεί και στο παιχνίδι πρωταθλήματος που αρχίζει στις 19:30.
Ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν θέλει να χάνει αγώνα της ομάδας του και θέλει να είναι πάντα δίπλα στους παίκτες.
Μια μεγάλη βοήθεια στο θαλάσσιο οικοσύστημα από την Teleperformance Eλλάδας και την Aegean Rebreath, μέσω της καμπάνιας «Posidonia Oceanica: Do Not Disturb».