Η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας πέρα από την αναμενόμενη ένταση, αποδεικνύεται ότι δεν είχε εν τέλει και την... αναμενόμενη ομοψυχία.
Κι αυτό γιατί ενώ η διοργανώτρια στην επίσημη ανακοίνωση της κάνει λόγω για «ομόφωνη απόφαση» εξουσιοδότησης του προέδρου και της αναπληρώτριας προέδρου προκειμένου να ξεκινήσουν τις επαφές για να καταργηθούν ή να τροποποιηθούν σαθρές νομοθετικές διατάξεις, η
ΑΕΚ με ενημέρωση της ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε έδωσε την συγκατάθεση της για κάτι τέτοιο παρά μόνο ότι έχει συμφωνήσει γενικά στο να γίνουν ενέργειες για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της
Super League 1:
«Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε να εξουσιοδοτηθούν ο Πρόεδρος και η Αναπληρώτρια Πρόεδρος να προβούν, σε συνεργασία με την Ε.Π.Ο., σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια, προκειμένου να καταργηθούν ή να τροποποιηθούν σαθρές νομοθετικές διατάξεις, οι οποίες προσβάλλουν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, όπως λ.χ. οι διατάξεις περί εξουσίας της
ΔΕΑΒ να επιβάλλει ποινές κεκλεισμένων των θυρών και οι διατάξεις που προβλέπουν την επιβολή ποινικής φύσεως περιοριστικών όρων εις βάρος ποδοσφαιριστών και προπονητών».
Ωστόσο από την πλευρά της η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι:
«Έχει βγει μια ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας, ως απόφαση του Δ.Σ που είναι λάθος, είναι αβάσιμη. Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει γενικώς να γίνουν κινήσεις ώστε να αλλάξουν τα κακώς κείμενα του αθλητικού νόμου. Δεν έχει δώσει καμιά εξουσιοδότηση για οτιδήποτε, ούτε φυσικά έχει μιλήσει για ποινικής φύσεως θέματα»
Ειδήσεις σήμερα:
Ηχητικά ντοκουμέντα λίγο πριν την αυτοκτονία του δράστη του φονικού στη Λάρισα: «Πέτα το όπλο έξω, βγες με τα χέρια ψηλά»
Το μπιλιάρδο του Τραμπ με τους δασμούς - Πώς οι δασμοί σε χάλυβα και αλουμίνιο θα χτυπήσουν την Κίνα μέσω Μεξικού και Καναδά
Κατερίνα Διδασκάλου για τον άστεγο που φιλοξενούσε: Έπαιρνε σύνταξη και δεν μου το είχε πει