Η υπόθεση που είχε πάρει ένα εύλογο διάστημα για να αποφέρει αποτέλεσμα έφτασε στο τέλος της. Ο νεαρός Καρέτσας πήρε την απόφασή του και διάλεξε την Εθνική Ελλάδας και ενώ είχαν προηγηθεί συζητήσεις επί βελγικού εδάφους με τον κόουτς Γιοβάνοβιτς τη Δευτέρα, όπως και με στελέχη της Εθνικής μας.
Η ΕΠΟ από τη μεριά της είχε... τρέξει όλες τις απαιτούμενες εξελίξεις για το συγκεκριμένο ζήτημα. Έκανε όλα όσα χρειαζόταν και απέμενε η απόφαση του νεαρού και ταλαντούχου μέσου της Γκενκ, που τελικώς πήρε την απόφαση να επιλέξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και όχι αυτό του Βελγίου.
Ο Καρέτσας έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Βελγίου από την U15 έως και την U21. Οι Βέλγοι είχαν εδώ και μέρες τον... φόβο ότι ο μέσος της Γκενκ θα διάλεγε την Ελλάδα και όχι το Βέλγιο και έτσι και έγινε. Ο Καρέτσας φέτος έχει 2 γκολ και 4 ασίστ σε 27 αγώνες με τη Γκενκ.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!