Ο Ολυμπιακός σόκαρε την ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και προηγείται με 3-0. Η ΑΕΚ κατάφερε να αντιδράσει με το γκολ του Νίκλας Ελίασον, το γκολ όμως ακυρώθηκε για οφσαίντ.
Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ολυμπιακού, η μπάλα κατέληξε στον Ελίασον, οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με συρτό σουτ. Η σημαία του βοηθού, ωστόσο, σηκώθηκε και μετά από εξέταση του VAR , το τέρμα ακυρώθηκε.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.