Δεν ξεκίνησε με το... δεξί στον Παναθηναϊκό η
Σελέν Ερντέμ.
Η Τουρκάλα προπονήτρια που άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε με ήττα την παρουσία της στον πάγκο της ομάδας της Αθήνας.
Για τα πλέι οφ της A1 μπάσκετ γυναικών ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 67-66 από τον Αμύντα στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και εάν δεν ισοφαρίσει την Κυριακή στον Υμηττό θα μείνει εκτός τετράδας.
Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ και με 14, μείωσε στον πόντο (66-67) αλλά δεν απέφυγε την ήττα.
Παναθηναϊκός – Αμύντας 66-67
Διαιτητές: Μαρτινάκος, Παπαδόπουλος Χ. Πολάτογλου Δεκάλεπτα: 22-23, 32-43, 48-59, 66-67
Παναθηναϊκός (Ερντέμ): Καρακασίδου, Κωτούλα 3(1), Κόνιαλη, Τσβίτκοβιτς 6(1), Αλεξανδρή 11(3), Χατζηλεοντή 11, Ντίξον 23, Τζόουνς 12, Χαιριστανίδου.
Αμύντας (Δρακάκη): Μαργώνη, Λαμπράκη, Καλομιτσίνη 6(2), Μαζαράκη, Μπέρκμαν 16, Ντάνου 9(2), Σκοτ 12, Μπράουν 17(3), Νάτσκου 7(1).
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8ejcivgsfh5)
Ειδήσεις σήμερα:
Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού τους στη Θεσσαλονίκη
Στην αντεπίθεση ο Καναδάς που απαντά στον Τραμπ με δασμούς άνω των 20 δισ. δολαρίων
Κατάθεση με ανοιχτές θύρες δέχθηκε να δώσει η τρίτη καταγγέλλουσα που κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού