Το περασμένο καλοκαίρι, ο
Τόνι Κρόος αιφνιδίασε τον ποδοσφαιρικό κόσμο καθώς μόλις στα 34 του χρόνια, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Μια απόφαση που ξάφνιασε, ακόμα και τους συμπαίκτες του στη
Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα. Ο Κρόος, με αυτόν τον τρόπο, ήθελε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.
Η απουσία του από τη μεσαία γραμμή της Ρεάλ ήταν αισθητή. Η ηρεμία και η ποιότητα που έδινε στο παιχνίδι των «μερένχες» δεν έχουν ακόμα αναπληρωθεί πλήρως. Την ίδια στιγμή, όμως, και ο ίδιος ο Κρόος δεν μπόρεσε να μείνει για πολύ μακριά από το ποδόσφαιρο.
Έτσι, την Τετάρτη (19/3) ανακοινώθηκε η επιστροφή του, αλλά με έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Ο Γερμανός παλαίμαχος άσος έγινε μέτοχος της εταιρείας
ατζέντηδων που τον εκπροσωπούσε ως παίκτη. Μια κίνηση που δείχνει την επιθυμία του να παραμείνει ενεργός στο ποδόσφαιρο, έστω και από διαφορετικό πόστο.
«Έχουμε διανύσει μαζί έναν ξεχωριστό δρόμο. Είμαι εξαιρετικά περήφανος που αυτό το ταξίδι συνεχίζεται. Ως πρακτορείο, θα επωφεληθούμε σημαντικά από την τεράστια ποδοσφαιρική εμπειρία του Τόνι», δήλωσε ο πρώην εκπρόσωπός του Σάσα Μπρέεζε.
Ο ίδιος ο Κρόος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα του ενασχόληση: «Θα προσφέρω συμβουλές σε κάποιους παίκτες για την αθλητική τους πορεία και θα μοιραστώ τις εμπειρίες μου», ανέφερε, περιγράφοντας τα καθήκοντά του ως μέτοχος στην Sports 360. Στα 35 του, ο Κρόος έκλεισε την καριέρα του στα γήπεδα μετά το Euro 2024 που φιλοξενήθηκε στη Γερμανία το περασμένο καλοκαίρι. Στην τελευταία του σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας και το Champions League, σημειώνοντας την έκτη του κατάκτηση στη διοργάνωση.
Ειδήσεις σήμερα:
Σε αναστολή καθηκόντων οι ιατροδικαστές της υπόθεσης Πισπιρίγκου - Πώς τα λάθη τους είχαν συσκοτίσει τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας
Βρετανία: 49 χρόνια φυλακή σε 19χρονο που σκότωσε την οικογένειά του και ετοίμαζε μακελειό στο σχολείο του
Τέλος από Βορίδη στις παρατάσεις προθεσμιών για χορήγηση άδειας παραμονής σε μετανάστες