«Τρελαμένος» ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα από αυτά που έβλεπε μέσα στο παρκέ από τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε 81-73 από εκείνη της Σερβίας και ο κόουτς της μίλησε με «σκληρά» λόγια για τους παίκτες του.
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα
«Δεν παίξαμε μπάσκετ. Μόνο για 6-7 λεπτά επιστρέψαμε στις αρχές μας και κάναμε το παιχνίδι μας, αλλά βιαζόμασταν, χάναμε lay-ups, χάναμε βολές, κάναμε πολλά αμυντικά λάθη. Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε με αυτοπεποίθηση, δεν είχε κάτι να χάσει. Για αυτό έπαιξαν τόσο καλά. Τους άξιζε η νίκη. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που παίξαμε σαν κακομαθημένη ομάδα».
Το πρόγραμμα της Groupama Ασφαλιστικής για τα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία συνδυάζοντας καλύψεις για αστική ευθύνη και περιουσία.
Από το 2019 η Wolt ανατρέπει τα δεδομένα στη διανομή φαγητού και προϊόντων, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση