Το Βέλγιο ηττήθηκε με 3-1 από την Ουκρανία, η οποία έκανε έκανε το μεγάλο βήμα για την άνοδο στην
League B, ενώ μετά την ισοπαλία με 1-1 η Αυστρία και η Σερβία θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό.
Oυκρανία - Βέλγιο 3-1
Δείτε
ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα
Στην ουδέτερη Μούρθια της Ισπανίας η Ουκρανία έκανε σημαντικό βήμα ανόδου στη League A, αφού επικράτησε 3-1 του Βελγίου. Οι Ουκρανοί με τον Γιάρεμτσουκ στο βασικό σχήμα είχαν την ουσία, έκαναν την ανατροπή και μετέτρεψαν σε εφιάλτη το ντεμπούτο του Γκαρσιά στον πάγκο των Βέλγων. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 40ο λεπτό, όταν από ασίστ του Ντε Μπρόινε, ο Λουκάκου πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, ο Χουτσούλιακ στο 66' (τρία λεπτά μετά την είσοδο στη θέση του Γιάρεμτσουκ) έφερε το ματς στα ίσα. Οι Ουκρανοί ήταν καλύτεροι και στο 73' ο Βάνατ νίκησε τον Κουρτουά για το 2-1. Η επιστροφή του Βέλγου γκολκίπερ στην εθνική δεν ήταν η ιδανική, αφού στο 78' δέχθηκε και τρίτο γκολ από τον Ζαμπάρνι. Το Βέλγιο θα επιδιώξει την Κυριακή στην «Cegeka Arena» να κάνει την ανατροπή και να παραμείνει στη League A.
Αυστρία – Σερβία 1-1
Δείτε
ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα
Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Αυστρία και Σερβία στο «Ernst-Happel» της Βιέννης και ο νικητής της Κυριακής στο Βελιγράδι θα κερδίσει την παρουσία του στη League A. Οι Αυστριακοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, πίεσαν, είχαν τις στιγμές τους, ενώ ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Αρναούτοβιτς έκανε την ασίστ και ο Γκρέγκοριτς πέτυχε το 1-0. Οι Σέρβοι με τον Μαξίμοβιτς στο βασικό τους σχήμα ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 61΄έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Μίμοβιτς την ασίστ και ο Σάμαρντζιτς διαμόρφωσε το 1-1. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Αυστρία να έχει τον έλεγχο, αλλά όχι την ουσία.
Βουλγαρία - Ιρλανδία 1-2
Δείτε
ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα
Σημαντικό «διπλό» στην προσπάθεια παραμονής της στη League B πήρε η Ιρλανδία που επικράτησε 2-1 της Βουλγαρίας στη Σόφια. Βασικός και για 90 λεπτά αγωνίστηκε ως αρχηγός για τους γηπεδούχους ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ.
Η Βουλγαρία άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Πέτκοφ μόλις στο 6ο λεπτό, αλλά οι Ιρλανδοί γύρισαν άμεσα τούμπα το ματς και πήραν τη νίκη. Αζάζ (21') και Ντόερτι (42') πέτυχαν τα γκολ που οδήγησαν την ομάδα τους στην επικράτηση.
Κόσοβο - Ισλανδία 2-1
Το πρώτο του βήμα για την άνοδο στη League B έκανε το Κόσοβο που υπέταξε με 2-1 την Ισλανδία στην Πρίστινα και πήρε το πάνω χέρι εν όψει της ρεβάνς. Βασικός και για 90 λεπτά αγωνίστηκε ο Ίνγκασον του Παναθηναϊκού.
Ο Ντέλοβα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 19' αλλά ο Όσκαρσον ισοφάρισε μόλις τρία λεπτά μετά. Ο Ρετζμπεκάι «χτύπησε» στο 58' πάντως και χάρισε την πολύ σημαντική νίκη στο Κόσοβο.
Σλοβακία - Σλοβενία 0-0