Πριν τη σέντρα του Σκωτία - Ελλάδα στο Χάμπντεν Παρκ τιμήθηκε η μνήμη του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου, Ντένις Λο παρουσία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Ο Ντένις Λο που κατέγραψε πάνω από 300 συμμετοχές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 55 εμφανίσεις (30 γκολ) με την Εθνική Σκωτίας έφυγε πριν δύο μήνες από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.
Ο 83χρονος Σκωτσέζος τεχνικός και προπονητής - σύμβολο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύψωσε μια φανέλα του Λο στον αγωνιστικό χώρο πριν τη σέντρα (ενώ η εγγονή του Λο είχε φέρει την μπάλα της αναμέτρησης) μέσα σε χειροκροτήματα από τις εξέδρες του Χάμπντεν Παρκ μετά την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εξώφυλλο του match programme της αναμέτρησης Σκωτία - Ελλάδα υπήρχε η μορφή του Λο με τη φανέλα της Εθνικής Σκωτίας, ενώ οι Σκωτσέζοι είχαν ετοιμάσει και ένα εντυπωσιακό κορεό στις εξέδρες.
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!