Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στον Παναθηναϊκό όσον αφορά στην παραίτηση των μελών της ΚΕΔ και της ΕΟΚ και ανέφερε πως οι εκπρόσωποι των «πράσινων» είπαν πως η ΚΕΔ είναι νόμιμη και μπορεί να ορίζει διαιτητές.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός
«Σε αντίθεση με αυτό που δημοσιοποιήθηκε, οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού είπαν ότι είναι νόμιμη η ΚΕΔ και ότι μπορεί κανονικά να ορίζει διαιτητές. Αυτό υπάρχει και στα πρακτικά».
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.