Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Στα Άνω Λιόσια για το παιχνίδι της Euroleague ο Τζόκοβιτς
Ο θρυλικός Σέρβος τενίστας βρέθηκε για πρώτη φορά στη Sunel Arena για να δει τον αγαπημένο του Ερυθρό Αστέρα
Ένα εκλεκτό καλεσμένο έχει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στα Άνω Λιόσια και στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για τη Euroleague.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που ολοκλήρωσε τη σεζόν του στο τένις στο Παρίσι, είναι και πάλι στην Ελλάδα και πήγε στα Άνω Λιόσια για να δει το παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας με τον Ολυμπιακό.
Ο Νόλε αποθεώθηκε από τον κόσμο όταν εμφανίστηκε στο παρκέ ενώ είχε συνομιλία με τον Παναγιώτη αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.