Συγχαρητήρια από Δ. Γιαννακόπουλο

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε ήδη πετυχημένο τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Η πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας χαροποίησε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μοίρασε με δήλωσή του συγχαρητήρια στην ομάδα και τον Αργύρη Πεδουλάκη, στον οποίο έβγαλε το καπέλο τονίζοντας πως ήδη πέτυχε το έργο του.

«Μπράβο στα παιδιά για την εκπληκτική νίκη και τη σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά. Μπράβο και στον Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος είναι ήδη πετυχημένος», ανέφερε δήλωσή του στην «Πράσινη».

Ασφαλώς η διοίκηση των «πράσινων» δεν μένει στην πρόκριση στα προημιτελικά. Μπορεί ο αρχικός στόχος στην Ευρωλίγκα να επετεύχθη, αλλά πλέον η όρεξη έχει ανοίξει για ακόμη ψηλότερα.

Πάντως η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στο κυριακάτικο δύσκολο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη κι εν συνεχεία στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ την προσεχή Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Σημειώνεται πως το πρόγραμμα είναι... καταιγιστικό, καθώς το Top 16 ολοκληρώνεται την Πέμπτη (4/4) και πέντε μέρες μετά αρχίζουν τα προημιτελικά (9-10/4) με συνεχή ματς-φωτιά.

Διαβάστε περισσότερα:
www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr