Με ισοπαλίες η πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα

Με σκορ 2-2 έληξαν οι αγώνες Πλατανιάς-Βέροια και Ατρόμητος-Εργοτέλης - Στις 21.30 το ΠΑΟΚ-Skoda Ξάνθη

Παιχνίδι… τουλάχιστον Europa League -πριν απ’ αυτό με την Άλκμααρ- έγινε στο Περιστέρι! Ατρόμητος και Εργοτέλης προσέφεραν απολαυστικό θέαμα, πριν καταλήξουν σε ένα χορταστικό (όσο και δραματικό) 2-2.

Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και ο αγώνας του Πλατανιά κόντρα στη Βέροια.

Πλατανιάς-Βέροια
 

Αν δεν ήταν… αυτός τότε όλα θα ήταν καλά για τον Πλατανιά. 

Ωστόσο, η Βέροια φαίνεται πώς βρήκε τον άνθρωπο για τα… δύσκολα, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 και έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Αποστολόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76', είχε τον Μρντάκοβιτς να πετύχει δύο γκολ στο 62' και στο 85' και να της χαρίσει την ισοπαλία 2-2. 

Οι Χανιώτες παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά και το γεγονός ότι προηγούνταν με δύο γκολ διαφορά, με τα τέρματα του Ναζλίδη στο 28' και του Γουνδουλάκη στο 41' δεν κατάφεραν μέσα στην έδρα τους να ξεκινήσουν με το…δεξί τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Σούπερ Λίγκα. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ατρόμητος-Εργοτέλης

Αποδείξεις ότι υπάρχουν κι ελληνικά παιχνίδια που μπορούν να σε σφηνώσουν σε καναπέ ή εξέδρα προσέφεραν Ατρόμητος και Εργοτέλης! 

Η απρόσμενα μεγάλη αντίσταση που προέβαλαν οι Κρητικοί, σε συνδυασμό με τη δεδομένη ποιότητα των γηπεδούχων, έφεραν ένα χορταστικό 2-2 στο Περιστέρι. 

Τα γκολ των Μπαντιμπανγκά (8’) και Αναστασάκου (36’) έμοιαζαν ότι θα δώσουν τη νίκη στην ομάδα του Πετράκη, ωστόσο ο Παπαδόπουλος έκλεψε την παράσταση απ’ τον εκπληκτικό Μπαμ Μπαμ και σκοράροντας στο 87’ (το άλλο γκολ ο Ούμπιντες στο 25’) έδωσε τουλάχιστον τον πόντο στον Ατρόμητο. 

Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς ο Εργοτέλης -που είχε οπισθοχωρήσει αναίτια ωστόσο πριν την αποβολή του Γιοβάνοβιτς στο 74’. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr