Παππάς: «Ο Σγουρός κρατάει τον λόγο του»

Όσον αφορά τα 20 εκατ. ευρώ που θα διαθέσει η πολιτεία για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ με δηλώσεις του ο Γιάννης Σγουρός έδωσε τη σωστή τους διάσταση

Μετά από 3 χρόνια, ο Πέτρος Παππάς βρέθηκε στο γραφείο του Γιάννη Σγουρού, για να συζητήσει το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Ο πρώην μέτοχος της ΠΑΕ και νυν μέλος του Δ.Σ. της «Δικέφαλος 1924», δείχνει ενθουσιασμένος από την προσπάθεια:

«Ο κ. Σγουρός δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για τον αθλητισμό και με τη βοήθεια αυτή θα γυρίσει και η ΑΕΚ σπίτι της. Ξεκινήσαμε την προσπάθεια πριν μερικά χρόνια και μας είχε πει ότι θα βοηθούσε. Σήμερα απέδειξε ότι κρατά τον λόγο του».

Όσον αφορά τα 20 εκατ. ευρώ που θα διαθέσει η πολιτεία για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Σγουρός έδωσε τη σωστή τους διάσταση.

«Από την πλευρά μας είχαμε ανταποκριθεί, φέραμε το θέμα στο συμβούλιο κι όλες οι παρατάξεις είχαν συμφωνήσει στην επιχορήγηση με 20 εκατ. ευρώ -με την προϋπόθεση φυσικά να φέρουν ολοκληρωμένη μελέτη που θα συμφωνεί με τους νόμους και τις περιβαλλοντικές διατάξεις. Δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να το κάνουν. Εμείς όμως κρατήσαμε το ποσό δεσμευμένο σε κωδικό. Και σήμερα που εμφανίστηκε όλη η ΑΕΚ ενωμένη, ξαναμπήκε το θέμα στο τραπέζι».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατεδάφιση του «Νίκος Γκούμας», «αδειάζοντας» τον Γρανίτσα για τις πρόσφατες δηλώσεις του: «Επειδή άκουσα τον κ. Γρανίτσα που είπε ότι το γήπεδο έπρεπε να γκρεμιστεί, σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Απλώς υπήρχε επιθυμία».

Ολοκληρώνοντας, στάθηκε και στον λογαριασμό που θα μπουν τα λεφτά από την περιφέρεια, λέγοντας: «Ιδιοκτήτης του γηπέδου θα είναι η Ερασιτεχνική ΑΕΚ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr