Οι διεθνείς μας γυμνάστηκαν για περίπου 45 λεπτά, αποφεύγοντας την πολλή ένταση στις ασκήσεις.
Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ένα οικογενειακό διπλό. Σε αυτό ο Φερνάντο Σάντος δεν κράτησε κάποια… χαρτιά κρυφά για το αυριανό παιχνίδι.
Μεγάλο ερώτημα αποτελεί το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Κατσουράνη στην 11άδα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, στη συνέντευξη Τύπου, επεσήμανε ότι δεν έχει πάριε ακόμη την τελική του απόφαση.
Ωστόσο φαίνεται ότι η συμμετοχή του Καραγκούνη στο αρχικό σχήμα συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες, καθώς ο Σάντος θέλει να έχει στον αγωνιστικό χώρο έναν παίκτη με την εμπειρία του «τυπάρα».
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!