Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας (69-63, τελικό)

Ώρα πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα - Ομάδα και κόσμος θέλουν να «καθαρίσουν» στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα, να πάρουν την πρόκριση και να αρχίσουν την αντεπίθεση


Οι πράσινοι στο πιο κρίσιμο έως τώρα ματς στη σεζόν φιλοξενούν τον Ερυθρό Αστέρα με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου η ομάδα να μην μπει σε σοβαρές περιπέτειες σε ό,τι αφορά την πρόκριση, την οποία εξασφαλίζει με το ροζ φύλλο αγώνα.

Νικώντας απόψε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, εξασφαλίζει την πρόκριση και θέτει ως επόμενο στόχο ένα καλύτερο πλασάρισμα.

Χάνοντας, τίθεται πλέον σε μεγάλο κίνδυνο η πρόκριση και εμφανίζεται ακόμη και το ενδεχόμενο να μείνει εκτός συνέχειας του θεσμού.

Ο κόσμος θα είναι για ακόμα μια φορά ο έκτος παίκτης καθώς αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ και να σταθεί πλάι στην ομάδα, χωρίς φυσικά να δημιουργήσει προβλήματα που θα οδηγήσει σε τιμωρία την έδρα της ομάδας( σε περίπτωση που θέλουν να ανταποδώσουν για τα όσα έγινα στο πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι)

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Πεδουλάκη είναι η απουσία του Νίκου Παππά, καθώς οι Λάσμε, Γκιστ και Μαυροκεφαλίδης έστω και την τελευταία στιγμή τέθηκαν στην διάθεσή του και άπαντες είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη με καλή εμφάνιση.

Ο Ερυθρός Αστέρας, που, αν χάσει, ουσιαστικά "χάνεται", ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον Λούκα Μίτροβιτς και με τον Ράσκο Κάτιτς να προέρχεται από τραυματισμό.

Στο γήπεδο θα βρίσκονται μόνο 20 Σέρβοι από την πρεσβεία της χώρας στην Αθήνα, καθώς για λόγους ασφαλείας (και λόγω της αδελφοποίησης των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα με αυτούς του Ολυμπιακού) δεν έχουν δοθεί εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση του αγώνα



Διαιτητές:

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Πέρεθ (Ισπανία), Νικολά Μαέστρ (Γαλλία) και Αλεξέι Ντάβιντοφ (Ρωσία).

To πρόγραμμα και η βαθμολογία του ομίλου του Παναθηναικού:

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Λοκομοτίβ Κουμπάν 75-73
Λαμποράλ Κούτσα-Λιέτουβος Ρίτας 21:30 (6/12)
Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας 21:30 (6/12)

Βαθμολογία: 

Μακάμπι Τελ Αβίβ 6-2, 
Λοκομοτίβ Κουμπάν 6-2 
Λαμποράλ Κούτσα 4-3 
Παναθηναϊκός 3-4
Ερυθρός Αστέρας 2-5
Λιέτουβος Ρίτας 1-6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr