Ολυμπιακός: Με στόχο να σπάσει το ρεκόρ του '67 κόντρα στον Αστέρα

Ολυμπιακός: Με στόχο να σπάσει το ρεκόρ του '67 κόντρα στον Αστέρα

Με αρκετές απουσίες, λόγω του προσεχούς «τελικού» με την Άντερλεχτ, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ολυμπιακός: Με στόχο να σπάσει το ρεκόρ του '67 κόντρα στον Αστέρα
Τρεις μέρες απομένουν μέχρι τον «τελικό» του Ολυμπιακού απέναντι στην Άντερλεχτ που θα κρίνει την πρόκριση στους «16» του Champions League και ο Μίτσελ αποφάσισε να ξεκουράσει ή να προφυλάξει ορισμένους παίκτες στο σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Ο Ισπανός τεχνικός δείχνει ότι σκέφτεται το προσεχές παιχνίδι με τους Βέλγους, όμως εκείνο που προκύπτει (για ακόμη μία φορά) είναι ότι εμπιστεύεται όλο το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του και αυτό θα κάνει και στον αγώνα με τους Αρκάδες. 

Κλείσιμο
Άλλωστε, το κίνητρο είναι μεγάλο για όσους κληθούν να παίξουν σήμερα, αφού – εκτός από το να διατηρηθεί το +6 από τον ΠΑΟΚ – είναι να «σπάσουν» το ρεκόρ του καλύτερου σερί από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Το προηγούμενο ήταν τη σεζόν 1966/67 με τον Μπούκοβι στον πάγκο, όταν οι Πειραιώτες ήταν 13 ματς αήττητοι, με 12 νίκες και μία ισοπαλία. 

Ο 50χρονος προπονητής άφησε εκτός αποστολής τους Σαβιόλα, Μανωλά και Σαλίνο, ενώ είναι πιθανό να αφήσει στον πάγκο και τους Χολέμπας και Σάμαρη. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης