Ποια κλήρωση; Η Φερνάντα!

Η 36χρονη Βραζιλιάνα παρουσιάστρια «έκλεψε την παράσταση», κάνοντας τους άρρενες φιλάθλους να «κολλήσουν» με τις πλούσιες καμπύλες της - Δυστυχώς, είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών...

Κάθισαν λοιπόν οι φίλοι της Εθνικής χθες το απόγευμα να παρακολουθήσουν την κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ, με αγωνία για τους αντιπάλους της Εθνικής. Ποια Εθνική, όμως; Ποιοι αντίπαλοι; Ποιος ασχολήθηκε, αλήθεια, με την Κολομβία, την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία, που θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος;

Από τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή η «καυτή» παρουσιάστρια της τελετής, Φερνάντα Λίμα, με ένα χρυσαφί φόρεμα, που αναδείκνυε τις καμπύλες της, «έκλεψε την παράσταση». Τουλάχιστον στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, όπως φάνηκε από τα σχόλια σε Twitter και Facebook, η σέξι Βραζιλιάνα «μαγνήτισε» τα βλέμματα και η «στρογγυλή θεά»... πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς υποκλίθηκε στα κάλλη της.

Η Φερνάντα Κάμα Περέιρα Λίμα, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είναι 36 ετών (γεννημένη στις 25 Ιουνίου 1977. Δηλώνει τηλεπαρουσιάστρια, μοντέλο και ηθοποιός, δυστυχώς όμως, για όσους την... ονειρεύονται, είναι παντρεμένη. Ο τυχερός που έχει κατακτήσει την καρδιά της είναι ο άνθρωπος που βρισκόταν δίπλα της καθόλη της διάρκεια της εκδήλωσης, ο συμπαρουσιαστής Ροντρίγκο Χίλμπερτ, με το ζευγάρι να έχει ενωθεί εδώ και χρόνια με τα δεσμά του γάμου και να έχει αποκτήσει και δύο αγόρια, δίδυμα.

Το τελευταίο διάστημα, η «εκρηκτική» Βραζιλιάνα είναι παρουσιάστρια της εκπομπής «Amor & Sexo».

Όσο για την παρουσίαση της κλήρωσης; Αυτή δεν ήταν η... παρθενική συμμετοχή της σε ποδοσφαιρικά γεγονότα, καθώς μαζί με τον άνδρα της είχαν παρουσιάσει και το επίσημο «logo» για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, σε εκδήλωση που είχε λάβει χώρα στη Νότια Αφρική, πριν από τέσσερα χρόνια.








































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr