Σαβιόλα: «Θα πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση»

«Είναι στο χέρι μας να νικήσουμε και να περάσουμε» τόνισε ο Αργεντινός επιθετικός των ερυθρολεύκων

Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ  αύριο Τρίτη  στο Φάληρο όπου οι ερυθρόλευκοι θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για τους «16».
Αυτό δήλωσε ο Σαβιόλα μιλώντας στην τηλεόραση της NOVA.

«Εμείς θα πρέπει να ασχοληθούμε με το τι θα κάνουμε καλά. Θα πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε, γιατί είναι η δική μας ευκαιρία. Τα πράγματα είναι στα χέρια μας. Κι όπως και να έχει, θα πρέπει να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Αντερλεχτ, το οποίο σίγουρα δε θα είναι μικρό» και προσέθεσε: «θα πρέπει να αναγνωρίσουμε πως μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει αντιμετωπίσει πολύ μεγάλες ομάδες, γιατί και η Παρί και η Μπενφίκα είναι τεράστιες ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση. Εμείς, παίξαμε στα ίσα απέναντί τους. Καταφέραμε να κερδίσουμε την Μπενφίκα, ενώ παίξαμε στα ίσα την Παρί. Ακόμη και μέσα στο γήπεδο της Μπενφίκα ήμασταν λίγα λεπτά μακριά από μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία τεράστια ομάδα.

Πρέπει τόσο εμείς όσο και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Περήφανοι γιατί η ομάδα αυτή τα πηγαίνει καλά και στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες μετέχει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και με όλες μας τις δυνάμεις να προσπαθήσουμε να νικήσουμε στο τελευταίο ματς. Να είμαστε χαρούμενοι γιατί χάσαμε μόλις δύο φορές σε αυτή τη διοργάνωση με τόσο δύσκολες ομάδες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr