Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς επικράτησε με 67-59 του Ολυμπιακού σε έναν αγώνα που «πρωταγωνίστησαν» οι άμυνες και η δύναμη.
Παράλληλα οι «πράσινοι» έβαλαν τέλος στο φετινό αήττητο σερί των 23 νικών των «ερυθρολεύκων».
Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα δώσει το παρόν στον τελικό της 9ης Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον Άρη.
Κορυφαίος για τους νικητές ο Γιόνας Ματσιούλις, ενώ καθοριστικά καλάθια πέτυχε και ο Μπράμος.
Κλείσιμο
Το ματς ξεκίνησε με εικοσάλεπτη καθυστέρηση καθώς λίγο πριν την έναρξη μία κροτίδα έπεσε στον πάγκο του Ολυμπιακού και ο διαιτητής Χρυσόστομος Σχινάς, έδωσε εντολή στους «ερυθρόλευκους» να πάνε στα αποδυτήρια. Έπειτα από συστάσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον κόσμο οι φιλοξενούμενοι και το διαιτητικό τρίο επέστρεψαν στο παρκέ για το τζάμπολ.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.