Ο Σαββίδης μίλησε για τον ΠΑΟΚ στη Βουλή

Ο Σαββίδης μίλησε για τον ΠΑΟΚ στη Βουλή

Αναφέρθηκε στην αποπληρωμή του πρωτογενούς χρέους της ΠΑΕ που σχετίζεται με τις «παγωμένες οφειλές» προς το Δημόσιο

Ο Σαββίδης μίλησε για τον ΠΑΟΚ στη Βουλή
Στην Αθήνα βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και μίλησε στη Βουλή με την ιδιότητα του προέδρου της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας.

Μάλιστα αναφέρθηκε στην αποπληρωμή του πρωτογενούς χρέους της ΠΑΕ που σχετίζεται με τις «παγωμένες οφειλές» προς το Δημόσιο.

Κλείσιμο
«Εγώ λέω ότι είναι 12 εκατομμύρια ευρώ και είμαι έτοιμος αύριο να τα καταβάλω. Στείλτε αυτά τα χρήματα για τη στήριξη των παλιννοστούντων και διαγράψτε τις προσαυξήσεις του αέρα, τις οποίες προσάπτετε σε αυτό το χρέος εδώ και τόσα χρόνια, αλλά κανένας δεν με ακούει. Υπάρχουν δύο λύσεις γι' αυτό το θέμα. Πρώτον, το κράτος να λάβει 12 εκατομμύρια ευρώ και δεύτερον το κράτος να μη λάβει τίποτα…» τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που παρουσιάζονται για την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στη Θέρμη:  «Πώς είναι δυνατόν να λέμε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη τις επενδύσεις και να μην κάνετε τίποτα; Εγώ ανακοινώνω το πρόγραμμα ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι είμαι έτοιμος να επενδύσω σε τρία-πέντε χρόνια μέχρι 150 εκατομμύρια ευρώ και να δημιουργήσω χιλιάδες θέσεις εργασίας. Εμείς 14 μήνες συζητάμε ποιος πρέπει να μας δώσει τη γη, ποιος πρέπει να μας πουλήσει τη γη, πώς πρέπει να το θέσουμε νομικά...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης