Μίτσελ: «Οπωσδήποτε νίκη με τον Πανθρακικό»

«Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, θέλουμε οπωσδήποτε μία νίκη για να μπορέσουμε να γιορτάσουμε την κατάκτηση του τίτλου», ξεκαθάρισε ο προπονητής του Ολυμπιακού

Την νίκη επί του Πανθρακικού το Σάββατο στο άδειο λόγω τιμωρίας Γ. Καραϊσκάκης θέλει πάση θυσία ο Μίτσελ προκειμένου ο Ολυμπιακός να πανηγυρίσει μαθηματικά την κατάκτηση του 41ου να πάει με καλή ψυχολογία στον Όλντ Τράφορντ.

«Αυτή τη στιγμή προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό έχοντας τη μέγιστη πρόθεση να το κερδίσουμε. Γιατί μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, θέλουμε οπωσδήποτε μία νίκη για να μπορέσουμε να γιορτάσουμε την κατάκτηση του τίτλου. Είναι κάτι το οποίο το χρειαζόμαστε πολύ. Κερδίζοντας είναι ένας πολύ ωραίος και ευχάριστος τρόπος για να ξεχάσεις την κούραση, να ξεχάσεις πόσα παιχνίδια έχεις δώσει συσσωρευμένα», δήλωσε ο Ισπανός και πρόσθεσε:

«Από την αρχή ο στόχος μας ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρακτικά αυτό το έχουμε καταφέρει. Μας λείπει, όμως, μία νίκη η οποία πιστεύουμε πως θα έρθει στον επόμενο αγώνα. Προσπαθήσαμε στις προηγούμενες αγωνιστικές. Θέλουμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι ένα σημαντικό επίτευγμα. Εχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Υπάρχουν τέσσερις - πέντε ομάδες οι οποίες έχουν ανεβάσει πάρα πολύ το επίπεδό τους τελευταία. Και αυτό δείχνει πως εμείς έχουμε διατηρηθεί σε ένα πολύ καλό επίπεδο».

Όσο για το γεγονός ότι θα γίνει «κεκλεισμένων των θυρών», ο Μίτσελ τόνισε: «Είναι πολύ κρίμα που δεν θα τους έχουμε μαζί μας. Είναι πολύ κρίμα που αν κατακτήσουμε μαθηματικά τον τίτλο, δε θα είναι μαζί μας για να το γιορτάσουμε. Ομως, σίγουρα στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία για να το κάνουμε αυτό. Είναι, όμως και μία καλή άσκηση για εμάς για να μάθουμε ότι πρέπει να συμπεριφερόμαστε σωστά. Αν έχουμε κάποιο λάθος, αυτή είναι η τιμωρία μας. Οι φίλαθλοί μας έχουν δείξει εξαιρετική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Ομως, όπως εμείς θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να γινόμαστε όλο καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, έτσι θέλουμε σε όλους τους χώρους να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι. Για τον κόσμο είναι μία καινούργια πρόκληση για να μάθουν να είναι ακόμα καλύτεροι από όσο είναι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr