Μάριο Μπαλοτέλι: Δίνει 1.300 ευρώ την εβδομάδα για την κόρη του!

Μάριο Μπαλοτέλι: Δίνει 1.300 ευρώ την εβδομάδα για την κόρη του!

Ο επιθετικός άσος της Λίβερπουλ, Μάριο Μπαλοτέλι, άλλαξε στάση απέναντι στην 22 μηνών κόρη του Πία μετά το τεστ πατρότητας

Μάριο Μπαλοτέλι: Δίνει 1.300 ευρώ την εβδομάδα  για την κόρη του!
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Μάριο Μπαλοτέλι, άλλαξε στάση απέναντι στην 22 μηνών κόρη του Πία, που απέκτησε με το μοντέλο  Ραφαέλα Φίκο. Σύμφωνα με την 26χρονη Φίκο ο ποδοσφαιριστής ήταν αδιάφορος για την κόρη τους και δεν έδινε καθόλου χρήματα. Χαρακτηριστικά η πρώην σύντροφος του Μπαλοτέλι είχε αναφέρει σε δήλωσή της στο παρελθόν ότι «Μπορεί ο Μάριο να έχει αξία, όση η Μόνα Λίζα, αλλά δεν δίνει ούτε ένα σεντ για την κόρη του».

Κλείσιμο


Η Φίκο είχε έντονη διαμάχη με τον ποδοσφαιριστή δύο μήνες αφότου γεννήθηκε η μικρή Πία, για το θέμα της διατροφής και είχε δηλώσει σε ιταλικό περιοδικό ότι ο Μπαλοτέλι δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον ούτε για την ίδια, ούτε για την κόρη τους.

Όμως, μετά το τεστ πατρότητας, που έγινε στις αρχές του χρόνου και έδειξε ότι η μικρή Πία είναι παιδί του άσου του ποδοσφαίρου, ο Μπαλοτέλι άλλαξε εντελώς την συμπεριφορά του απέναντι στο παιδί και σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, δίνει πλέον στην πρώην σύντροφό του και μητέρα της κόρης του, 1.300 ευρώ την εβδομάδα διατροφή!

Ο ποδοσφαιριστής όταν βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας έγραψε στο twitter: «Τελικά, η αλήθεια... Πία, γλυκό μου παιδί, ο μπαμπάς σου... ».

Ο ίδιος πέρασε το περασμένο Σαββατοκύριακο με την μικρή Πία και ανέβασε στο Ιnstagram στιγμιότυπα με την κόρη του σχολιάζοντας:«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περνάς χρόνο με την κόρη σου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης