Τραπατόνι: «Τιμή για μένα να ενδιαφερθεί η Εθνική Ελλάδας»

Ενθουσιασμένος με την προοπτική να διαδεχθεί τον Κλαούντιο Ρανιέρι στην Εθνική Ελλάδας εμφανίστηκε o Τζιοβάνι Τραπατόνι σημειώνοντας ωστόσο πως δεν του έχει γίνει πρόταση

Ο “γερόλυκος” των πάγκων Τζιοβάνι Τραπατόνι στα 75 του αναζητεί μία ακόμη επαγγελματική πρόκληση. Μετρά 42 χρόνια στους πάγκους έχοντας κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του με Μίλαν, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπάγερν Μονάχου, Μπενφίκα και Σάλτσμπουργκ ενώ θήτευσε για μία πενταετία στον πάγκο της εθνικής Ιρλανδίας.

Η εθνικής Ελλάδας μετά το κάζο της νέας ήττας από τα Νησιά Φερόε βρίσκεται σε διαδικασία αντικατάστασης του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν του “Τραπ”, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr για το ενδεχόμενο να εργαστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

“Δεν ξέρω τι θα γίνει, περιμένω. Δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση, όμως αυτά είναι πολύ καλά νέα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το γεγονός. Φυσικά και θα ήθελα να εργαστώ στην Εθνική Ελλάδας”.

Ο “θρυλικός” Ιταλός προπονητής θεωρεί πως παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα η Ελλάδα διαθέτει ποιότητα σαν ομάδα.

“Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες με καλό όνομα στην Ευρώπη. Σε καμία περίπτωση η Ελλάδα δεν είναι κακή ομάδα. Γνωρίζω τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και έχω καλή γνώμη για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχω έρθει πολλές φορές ως αντίπαλος στην Ελλάδα, σε πολλά ευρωπαϊκά ματς στο παρελθόν. Η Ελλάδα είναι μία όμορφη χώρα με μεγάλη ιστορία και δεν θα έλεγα όχι σε μία τέτοια προοπτική. Ίσως και να συμβεί αυτό, θα δούμε”.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr