Επεισόδια και χημικά στο Παναχαϊκή - ΑΕΚ

Επεισόδια και χημικά στο Παναχαϊκή - ΑΕΚ

Ξύλο και ρίψη χημικών στην Κόρινθο και στο ματς της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ. Μια αψιμαχία του Κούγια με αστυνομικό άναψε τα αίματα

Επεισόδια και χημικά στο Παναχαϊκή - ΑΕΚ
Ο αγώνας στην Κόρινθο ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την ΑΕΚ κυλούσε ομαλά, με τις δύο ομάδες να είναι στο 1-1. Όλα αυτά μέχρι το 81' λεπτό στο οποίο πήγαν όλα να... τιναχθούν στον αέρα. Συγκεκριμένα στο λεπτό αυτό ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας είχε έντονο λεκτικό -αρχικά- διαπληκτισμό με αστυνομικό, ενώ στην συνέχεια οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με συνέπεια να σκιστεί η μπλούζα του γνωστού ποινικολόγου. 

Πάνω στην ένταση που υπήρξε οι οπαδοί της Ένωσης κινήθηκαν απειλητικά προς τα επίσημα και τον Αλέξη Κούγια, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να κάνουν χρήση χημικών για να τους αποτρέψουν. Τα χημικά έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική, ενώ στο διάστημα αυτό έπεσε πολύ ξύλο ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους φίλους της ΑΕΚ.

Κλείσιμο
Για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός, με πολλούς φιλάθλους να παίρνουν τα παιδιά τους και να πηγαίνουν στα δημοσιογραφικά προκειμένου να μπορούν να αναπνεύσουν και με τον Γιάχο να διακόπτει για περίπου 15 λεπτά την αναμέτρηση. Χρόνος που χρειάστηκε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και τον αγώνα να συνεχιστεί και να τελειώσει κανονικά.

«Λυπάμαι για όσα έγιναν. Ένας αστυνομικός έβριζε τον κ. Κούγια και μετά δεν επενέβη κανείς. Εγώ είμαι ΑΕΚ και όλη η οικογένειά μου ΑΕΚ. Όλοι είμαστε εδώ. Ακούστε ένας Πατρινός, δεν ξέρω από που ήταν έβριζε τον κ. Κούγια. Δεν σταμάταγε και μετά ανέβηκαν οι τόνοι. Όλοι καθόμασταν μία χαρά. Είναι ντροπή. Το ποδόσφαιρο είναι για να το ευχαριστιόμαστε. Πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά. Να κοιτάξουμε να μην γίνουν ξανά», τόνισε στην κάμερα του OTE TV ο Δήμαρχος Κορίνθου.


Πηγή: www.gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης