Παναθηναϊκός: Από τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ στο... αστέρι του Εσιέν!

Μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League, αντίστροφα μετρούν στον Παναθηναϊκό για την αποψινή άφιξη του Εσιέν

Ο Παναθηναϊκός «τσέκαρε» το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-0. Οι «πράσινοι» με το απόλυτο στα play offs και 9-0 τέρματα κυριάρχησαν στο μινι-πρωτάθλημα και άφησαν υποσχέσεις πως με τις κατάλληλες προσθήκες θα είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο την επόμενη σεζόν. 

Έρχεται ο Εσιέν! 

Η είδηση της ημέρας, πάντως, δεν μπορεί να είναι άλλη από την επικείμενη άφιξη του Μικαέλ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Μίλαν και απόψε αναμένεται στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και μετά τις τελευταίες συζητήσεις με τους «πράσινους»-αν όλα πάνε καλά-να υπογράψει για δύο χρόνια. Η μεταγραφή που έχει ενθουσιάσει τους φίλους του «τριφυλλιού» δύσκολα μπορεί να χαλάσει και 32χρονος άσος με το σπουδαίο βιογραφικό προβάρει ήδη τα πράσινα. 

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και στα υπόλοιπα μεταγραφικά, με προτεραιότητα στο θέμα του στόπερ, ενώ θα ξεκαθαρίσει και τι θα γίνει με τον Χάρη Μαυρία που ανήκει στη Σάντερλαντ. 

Σοβαροί ως το τέλος 

Ο στόχος επετεύχθη, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θα αδιαφορήσει στα δύο τελευταία ματς των play offs. Την Τετάρτη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο (18:15) και την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (20:30) οι «πράσινοι» θέλουν να παίξουν για τον κόσμο, την ιστορία και την αξιοπιστία τους, έστω κι αν το βαθμολογικό κίνητρο λείπει και όλοι σκέφτονται τις διακοπές. 

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει αποφασίσει να αποδεσμεύσει νωρίτερα τους διεθνείς με την Κροατία Σίλντενφελντ και Πράνιτς, αλλά και τον Μπούι που αποχωρεί, ενώ πιθανώς να κάνει το ίδιο και με κάποιους άλλους παίκτες που έχουν τραβήξει… κουπί τη φετινή σεζόν. Άλλωστε θέλει να εξοικονομήσει γι’ αυτούς λίγες παραπάνω ανάσες, καθώς η προετοιμασία αρχίζει στα τέλη του Ιουνίου, μιας και στις 28/29 Ιουλίου είναι το πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα συναντήσει μια εκ των Σαχτάρ, Άγιαξ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κλαμπ Μπριζ και Μονακό.  

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr