Οι χειρότερες ποδοσφαιρικές μεταγραφές της σεζόν 2014-15

Οι χειρότερες ποδοσφαιρικές μεταγραφές της σεζόν 2014-15

Εκατοντάδες εκατομμύρια δαπανήθηκαν το καλοκαίρι για παίκτες-ονόματα με στόχο να βοηθήσουν τις ομάδες τους, που όμως τώρα κλείνε τα λεφτά τους... 

Οι χειρότερες ποδοσφαιρικές μεταγραφές της σεζόν 2014-15
Κληθήκατε να αποφασίσετε την καλύτερη μεταγραφή στην Ευρώπη για την σεζόν 2014-15 και τώρα ψάχνουμε την χειρότερη. Σας παρουσιάζουμε τα ποσά που δαπανήθηκαν για παίκτες που τελικά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και οι ομάδες μάλλον «κλαίνε την τύχη» τους για τις επιλογές που έκαναν.

Ποιος είναι όμως ο χειρότερος;

Κλείσιμο
Άνχελ Ντι Μαρία | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 75 εκ.





Το μεγάλο μπαμ έγινε από την Γιουνάιτεντ που έκανε δικό της τον Ντι Μαρία από την Ρεάλ Μαδρίτης. Με τον Ρονάλντο να εκφράζει δημόσια την γκρίνια του, για το γεγονός της μεταγραφής του παίκτη που τον τροφοδοτούσε πιο πολύ από τον καθένα, ο Ντι Μαριά μετακόμισε στο Μάντσεστερ με σκοπό να επαναφέρει την Γιουνάιτεντ στον δρόμο των επιτυχιών. Κρίνοντας την χρονιά τώρα που φτάνει στο τέλος της, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει. Με εξαίρεση κάποια παιχνίδια, κυρίως στην αρχή της σεζόν, δεν έδειξε κάτι το εξαιρετικό και η νέα σεζόν ίσως να τον οδηγήσει προς Γαλλία.

Ελιακίμ Μανγκαλά | Μάντσεστερ Σίτι | 40 εκ.





Ο κεντρικός αμυντικός Μανγκαλά αποκτήθηκε έναντι 40 εκατομμυρίων από την Πόρτο, για να γίνει ο νέος παρτενέρ του Κομπανί στο κέντρο της άμυνας των «Σίτιζενς». Παρόλο που είναι μόλις 24 χρονών, και έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης, αντιμετωπίζεται με καχυποψία από τους φιλάθλους της ομάδας που ψάχνουν ακόμα να βρουν άξιο αντικαταστάτη του Ντεμικέλις.

Χουάν Ιτούρμπε | Ρόμα | 30 εκ.





Πάει να κερδίσει τον, όχι και τόσο τιμητικό, τίτλο της πιο αποτυχημένης μεταγραφής της Ρόμα. Αποκτήθηκε με περίπου 30 εκατομμύρια από την Ελλάς Βερόνα. Μετράει 2 γκολ και 2 ασίστ σε 26 αγώνες και η κριτική που του έχει ασκηθεί είναι πολύ σκληρή. Φτάνει στο σημείο ο Ιταλικός τύπος να τον θεωρεί υπαίτιο για το χαμένο πρωτάθλημα από την Γιουβέντους.

Τόμας Φερμάελεν | Μπαρτσελόνα | 20 εκ.



Τον χαρακτηρίζουν κλασσική καταστροφική μεταγραφή τα ξένα μέσα. Αποκτήθηκε έναντι 20 εκατομμυρίων από την Άρσεναλ. Πριν αρχίσει η απαγόρευση των μεταγραφών η Μπαρτσελόνα βιάστηκε να υπογράψει τον Φερμάελεν παρά το ότι υπήρχαν ανησυχίες για την φυσική του κατάσταση κυρίως. Ο Βέλγος αμυντικός ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα από μυϊκούς τραυματισμούς και στο τέλος του 2014 υποβλήθηκε σε πετυχημένη εγχείρηση στον τένοντα του δεξιού του ποδιού. Τελικά κατάφερε να παίξει μόλις στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ραδαμέλ Φαλκάο | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | Δανεικός από Μονακό





Η Γιουνάιτεντ τον υπέγραψε την τελευταία μέρα της προθεσμίας. Ο ενθουσιασμός που συνόδευσε την μεταγραφή σίγουρα ξεφούσκωσε. Δαπανήθηκαν πάνω από 20 εκατομμύρια για τον δανεισμό του Φαλκάο και κατάφερε να σκοράρει μόλις 4 φορές σε 26 αγώνες. Οι προσδοκίες δεν βγήκαν αληθινές, ο Φαλκάο δεν προσαρμόστηκε ποτέ και ο δανεισμός του στους «Κόκκινους Διαβόλους» λήγει άδοξα.

Μάριο Μπαλοτέλι | Λίβερπουλ | 20 εκ.





Ο «Τρελομάριο» ήταν απογοητευτικός. Η Λίβερπουλ έχασε τον Σουάρες που μετακόμισε στην Βαρκελώνη και απέκτησε τον Μάριο Μπαλοτέλι με την προσδοκία να γεμίσει τα παπούτσια του Ουρουγουανού «άσου». Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις κατάφερε και πέτυχε 4 γκολ, μόλις ένα στην Πρέμιερ Λιγκ, και το μόνο που έχει μείνει στους οπαδούς της ομάδας είναι οι τρέλες που κάνει κάθε τόσο ο Ιταλός στράικερ.

Τσίρο Ιμόμπιλε | Μπορούσια Ντόρντμουντ | 20 εκ.





Ήρθε για αντικαταστάτης του Λεβαντόφσκι, αλλά πέτυχε 3 γκολ σε 24 εμφανίσεις. Απλά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στον ρόλο ο 25 χρόνος Ιταλός επιθετικός. Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε βασικός στο πρωτάθλημα ήταν η ήττα με 1-0 από την Άουγκσμπουργκ στις αρχές Φεβρουαρίου. Η πίστη στο πρόσωπο του χάθηκε από τον Κλοπ, και το μέλλον του στην Γερμανία φαντάζει δυσοίωνο.

Αντρέ Σίρλε | Βόλσφμπουργκ | 30 εκ.






Η Γερμανική ομάδα έδωσε τόσα χρήματα για να αποκτήσει τον Σίρλε από την Τσέλσι και ίσως να το έχουν ήδη μετανοιώσει. Ο κάτοχος Παγκοσμίου Κυπέλλου, Σίρλε έφυγε τον Ιανουάριο από την Αγγλία με προορισμό την Γερμανία, με τους «Λύκους» να πληρώνουν πάνω από 30 εκατομμύρια για να τον κάνουν δικό τους.Σε αυτούς τους μήνες δεν έχει καταφέρει τίποτα το ιδιαίτερο αφού έχει πετύχει μόλις 1 γκολ σε 14 εμφανίσεις.

Ντέγιαν Λόβρεν | Λίβερπουλ | 25 εκ.




Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός στοίχισε στην Λίβερπουλ 25 εκατομμύρια και έχει απογοητεύσει. Όταν ήρθε όλοι περίμεναν έναν νέο Γκάραχερ και τους βγήκε νέος Τραορέ. Έχει παίξει παιχνίδια, αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει για την αξιοπιστία του τους οπαδούς της ομάδας.

Άλφρεντ Φινμπόγκασον | Ρεάλ Σοσιεδάδ | 7,5 εκ.




Το θρίλερ του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έκανε τα πάντα για να τον δει στα ερυθρόλευκα αλλά τελικά ο Ισλανδός φορ διάλεξε την Σοσιεδάδ για να συνεχίσει την καριέρα του. Η μεταγραφή του έφτασε τα 7,5 εκατομμύρια και σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Έχει πετύχει μόλις 4 γκολ σε 31 εμφανίσεις και μάλλον στον Ολυμπιακό αισθάνονται τυχεροί που έχασαν τελικά τον παίκτη.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης