Πρέσινγκ Ολυμπιακού σε Εστουντιάντες για Καρίγιο

Πρέσινγκ Ολυμπιακού σε Εστουντιάντες για Καρίγιο

Ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Γκουίντο Καρίγιο, πιέζοντας ακόμη περισσότερο την Εστουδιάντες για να πει το «ναι»

Πρέσινγκ Ολυμπιακού σε Εστουντιάντες για Καρίγιο
Η αργεντίνικη ομάδα τηρεί στάση αναμονής στο θέμα του 24χρονου στράικερ, περιμένοντας να δει ακόμη περισσότερες ομάδες να μπαίνουν στο παιχνίδι της απόκτησής του και σκοπεύοντας φυσικά να ανεβάσει κι άλλο το κόστος της μεταγραφής. Ωστόσο, στον Ολυμπιακό δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια για τον Καρίγιο. Σύμφωνα με το Goal, οι «ερυθρόλευκοι» πιέζουν την Εστουδιάντες για να απαντήσει, αφού γνωρίζουν πως ο χρόνος είναι... εχθρός τους στο συγκεκριμένο θέμα.

Αν στο παιχνίδι μπουν ομάδες όπως η Ίντερ, η Μπενφίκα και η Μονακό με δυνατές προτάσεις, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας θα είναι δύσκολο να τις ανταγωνιστούν. Οι Πειραιώτες ποντάρουν στην πρόταση που έχουν καταθέσει ήδη στους «Φοιτητές» για τον παίκτη και πιέζουν για μία απάντηση, με δεδομένη την πρόθεσή τους να ανεβάσουν την προσφορά και στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Ο Γκαλέτι «τρέχει» τις εξελίξεις στο θέμα, όμως αυτές τις ημέρες ίσως να μην είναι ο μοναδικός που θα μπει σε συζητήσεις με την Εστουδιάντες για το θέμα.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης