«Διεθνείς» έγιναν οι γκαφατζήδες τραυματιοφορείς στο Εργοτέλης-Λάρισα

«Διεθνείς» έγιναν οι γκαφατζήδες τραυματιοφορείς στο Εργοτέλης-Λάρισα

Δείτε πώς σχολίασαν το... άδειασμα του παίχτη του Εργοτέλη σε Guardian, Eurosport και Metro 

«Διεθνείς» έγιναν οι γκαφατζήδες τραυματιοφορείς στο Εργοτέλης-Λάρισα
Ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας το τραγελαφικό περιστατικό με τους δύο τραυματιοφορείς και την... περιπετειώδη μεταφορά εκτός αγωνιστικού χώρου ενός ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη.

Οι εικόνες με τους δύο άνδρες που ήταν επιφορτισμένοι με τη μεταφορά όσων ποδοσφαιριστών τραυματίζονταν στην αναμέτρηση ΑΕΛ-Εργοτέλης για το πρωτάθλημα της Football League να μεταφέρουν «σαν γουρούνι στο σακί» τον Λεονάρντο Κούτρη έφτασαν μέχρι τον Guardian και το Eurosport.

Κλείσιμο


«Οι τραυματιοφορείς υποτίθεται ότι πρέπει να βοηθάνε κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και να αποτελούν μια αχτίδα ελπίδας για όποιον αθλητή έχει τραυματιστεί» ξεκινά το κείμενό του ο Guardian. «Ωστόσο το ζευγάρι των τραυματιοφορεών (σ.σ. στον αγώνα Λάρισα-Εργοτέληςέκανε το ακριβώς αντίθετο {...} Τον φόρτωσαν με την ελάχιστη δυνατή λεπτότητα σε ένα φορείο και από εκεί και πέρα η υπόθεση πήρε τον κατήφορο. Αφού έπεσαν και ξανάπεσαν τελικά έβγαλαν τον Κουτρή από το γήπεδο αλλά όχι χωρίς να του προσφέρουν το τελευταίο δείγμα ταπείνωσης ρίχνοντας τον στο έδαφος χωρίς να δείχνουν το παραμικρό ενδιαφέρον για τον προφανή τραυματισμό του» περιγράφει όσα έγιναν η βρετανική εφημερίδα.



«Όταν το ιατρικό προσωπικό μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με ένα φορείο ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή είναι συνήθως σοβαρός. Οι τραυματιοφορείς είναι για τον αθλητή ένα ευχάριστο θέαμα γιατί θα τον βοηθήσουν να βγει από τον αγωνιστικό χώρο καθώς οι ίδιοι δεν μπορούν να το κάνουν. Αυτό μάλλον θα είχε στο μυαλό του ο Λεονάρντο Κούτρης αλλά οι δύο τραυματιοφορείς πιθανότατα έκαναν περισσότερη ζημιά από ό,τι καλό στον αθλητή» γράφει ο συντάκτης του Eurosport.



«Ως τραυματιοφορέας θα έπρεπε να είσαι πολύ λεπτεπίλεπτος σωστα;» αναρωτιέται ο συντάκτης της Metro και απαντά αμέσως «λάθος». «Ο τραυματιοφορέας βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη μετακινώντας τον Κούτρη και - απίστευτο - τον έριξε δύο φορές. Και στο τέλος τον πέταξε έξω από τον αγωνιστικό χώρο φεύγοντας οργισμένος» περιγράφει τη δική του εκδοχή ο συντάκτης.



Και όπως όλα τα δημοσιεύματα επισημαίνουν «σαν να μην έφταναν αυτά στον Κουτρή η ομάδα του - ο Εργοτέλης - έχασε 2-1 από τη Λάρισα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης