«Παιδόφιλο» χαρακτήρισε τον Τζόνσον ανήλικη μάρτυρας στη δίκη του

«Παιδόφιλο» χαρακτήρισε τον Τζόνσον ανήλικη μάρτυρας στη δίκη του

«Πρέπει να ήξερε την ηλικία της. Της έγραφε "πότε θα κλείσεις τα δεκάξι" και "πω,πω αργείς ακόμα"», είπε η φίλη της 15χρονης, την οποία κατηγορείται ότι αποπλάνησε ο πρώην άσος της Σάντερλαντ - Δείτε τι ειπώθηκε την πέμπτη μέρα της δίκης

«Παιδόφιλο» χαρακτήρισε τον Τζόνσον ανήλικη μάρτυρας στη δίκη του
Ο Άνταμ Τζόνσον «πρέπει να είναι λίγο παιδόφιλος»
ώστε να κυνηγάει ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι, είπε σήμερα στο δικαστήριο η έφηβη φίλη της ανήλικης κοπέλας, την οποία ο Βρετανός ποδοσφαιριστής κατηγορείται ότι αποπλάνησε και εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά, έχοντας πλήρη επίγνωση του νεαρού της ηλικίας της.

Κλείσιμο
Η έφηβη είπε στο δικαστήριο ότι στην αρχή δεν πίστευε τους ισχυρισμούς της φίλης της ότι είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον πρώην άσο της Σάντερλαντ, ο οποίος έχει ήδη ομολογήσει ότι προχώρησε σε διάφορες πράξεις ερωτικής φύσης με την 15χρονη μέσα στο Range Rover του. Όμως, όπως εξήγησε στην κατάθεσή της, τελικά πείστηκε όταν η 15χρονη της έδειξε τα δεκάδες μηνύματα στο κινητό της από τον 28χρονο.

«Αρχικά σκέφτηκα ότι αποκλείεται να είναι ο Άνταμ Τζόνσον. Ακριβώς λόγω της ηλικίας του. Γιατί να της στέλνει μηνύματα; Θα πρέπει να είναι λίγο παιδόφιλος για να κυνηγάει 15χρονα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή στην κατάθεσή της στο δικαστήριο Μπράντφορντ Κράουν.

Ο Τζόνσον έχει δηλώσει ένοχος για την αποπλάνηση της νεαρής κοπέλας μέσω διαδικτύου η οποία διήρκεσε από τις 30 Δεκέμβρη 2014 και τις 26 Φεβρουαρίου, 2015 και για ερωτικές πράξεις που δεν περιλάμβαναν τη συνουσία, οι οποίες έλαβαν χώρα τον Γενάρη της περασμένης χρονιάς. Ωστόσο ο πρώην παίκτης της Σάντερλαντ αρνείται κατηγορηματικά ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την έφηβη, παρά το γεγονός ότι εκείνη έχει καταθέσει πως του έκανε στοματικό έρωτα και ότι εκείνος έβαλε τα δάκτυλά του μέσα στο αιδοίο της.

Όπως είπε η φίλη της κοπέλας σήμερα στο δικαστήριο, τα μηνύματα που έστελνε ο Τζόνσον έδειχναν ξεκάθαρο φλερτ. «Πρέπει να ήξερε την ηλικία της. Της έγραφε "πότε θα κλείσεις τα δεκάξι" και "πω,πω αργείς ακόμα"».

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στο δικαστήριο, η επικοινωνία ανάμεσα στους δυο ξεκίνησε μέσω Facebook και Instagram, ενώ σύντομα ο ποδοσφαιριστής έφτιαξε και δεύτερο λογαριασμό Snapchat ώστε να μην ανακαλύψει η κοπέλα του τις δραστηριότητές του.

Κατάθεση όμως έδωσε σήμερα στο δικαστήριο και μια δεύτερη έφηβη, συμμαθήτρια της δεκαπεντάχρονης, σύμφωνα με την οποία η σχέση μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του κοριτσιού είχε προχωρήσει περισσότερο απ' ό,τι παραδέχεται ο ίδιος. «Μου είπε ότι του έκανε στοματικό σεξ και ότι στη συνέχεια της "έβαλε δάχτυλο" τρεις φορές. Η επαφή κράτησε περίπου μισή ώρα, έτσι θυμάμαι ότι μου είπε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης