Μαρίν και Μαριόν Λεπέν εναντίον Μπενζεμά!

Μαρίν και Μαριόν Λεπέν εναντίον Μπενζεμά!

Οι κατηγορίες του Μπενζεμά ότι αποκλείστηκε «για ρατσιστικούς λόγους» προκάλεσαν την αντίδραση της οικογένειας Λεπέν που πέρασε στην αντεπίθεση.

Μαρίν και Μαριόν Λεπέν εναντίον Μπενζεμά!
Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του Euro 2016 και στη Γαλλία, η οποία φιλοξενεί τη διοργάνωση, ο αποκλεισμός του Καρίμ Μπενζεμά από την αποστολή των «τρικολόρ» αποτελεί το βασικό αντικείμενο συζήτησης.

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο άσος της Ρεάλ μιλώντας στην εφημερίδα «Marca» δήλωσε πως η απόφαση του προπονητή της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάμπ οφείλεται στην πίεση της κοινής γνώμης όπου πλέον οι ρατσιστές έχουν αρχίσει να κυριαρχούν καθώς στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις η άκρα δεξιά βγήκε δύο φορές δεύτερο κόμμα.

Κλείσιμο
Η απάντηση στον Μπενζεμά δόθηκε από την πρόεδρο (και κόρη του ιδρυτή Ζαν Μαρίν Λεπέν) του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν, αλλά κι από την ανιψιά της Μαριόν Λεπέν
«Θεωρώ τις δηλώσεις του σκανδαλώδεις! Προσωπικά όμως δεν εκπλήσσομαι που ο κ. Μπενζεμά έβγαλε όλη αυτή την κακία, έχοντας κρυφτεί πίσω από μία βίαιη κατηγορία εις βάρος του Γαλλικού λαού», σχολίασε η Μαρίν Λεπέν με την ανιψιά της να είναι ακόμη πιο καυστική στα σχόλια που έκανε στο twitter…

«Η Αλγερία είναι η χώρα μου. Η Γαλλία είναι μόνο για την αθλητική μου εξέλιξη», ήταν το πρώτο της μήνυμα υπενθυμίζοντας μια παλιότερη δήλωση του γεννημένου στην Λυών επιθετικού για να ακολουθήσουν άλλα δύο πιο… καυτά.



«Γεννήθηκε και «δημιουργήθηκε» στη χώρα μας. Ο Μπενζεμά έγινε πολυεκατομμυριούχος χάρις στη Γαλλία την οποία σήμερα κατηγορεί» ήταν το δεύτερο για να κλείσει με μια έμμεση προτροπή προς τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ να αφήσει την Εθνική Γαλλίας:

«Ποιος θέλει να παίζει μέσα στη «χώρα του» αν δεν είναι ικανοποιημένος;».

Κι όπως όλα δείχνουν, το συγκεκριμένο σίριαλ θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης