Αποκλειστικό Eurohoops: Κλείνει ο Μάικ Τζέιμς στον Παναθηναϊκό!
Ο Μάικ Τζέιμς είναι έτοιμος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό συμβόλαιο ενός έτους αντί ενός εκατομμυρίου δολαρίων!
Ο Αμερικανός γκαρντ προέρχεται από την επιτυχημένη θητεία στη Λαμποράλ Κούτσα την προηγούμενη διετία και μπήκε από την αρχή ττου καοκαιριού στο στόχαστρο των “πρασίνων”. Πριν από δέκα μέρες το Eurohoops είχε αποκαλύψει την πρόταση του “τριφυλλιού” προς τον παίκτη και το προβάδισμα που είχε στην απόκτηση του έναντι του Ολυμπιακού που είχε ήδη κάνει πρόταση.
Ο Τζέιμς ζήτησε λίγο χρόνο, διότι θέλησε να εξετάσει την πιθανότητα να βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Συμφώνησε μάλιστα να αγωνιστεί στο σάμερ λιγκ με τους Φοίνιξ Σανς.
Ωστόσο, η πρόταση του Παναθηναϊκού για συμβόλαιο ενός χρόνου αντί ενός εκατομμυρίων δολαρίων ήταν αρκετά δελεαστική.
Ο παίκτης αποφάσισε να συμφωνήσει με τους “πρασίνους” και να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το δίμηνο που πέρασε στον Κολοσσό στις αρχές της σεζόν 2014-15, όταν και εκτόξευσε την καριέρα του.
Πλέον απομένουν να διευθετηθούν κάποιες τυπικές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να φορέσει ο Μάικ Τζέιμς τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τον επόμενο χρόνο.
Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζουν τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.
Η bwin φρόντισε για τη συντήρηση του ανελκυστήρα της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή», καθώς αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ορθή λειτουργία της.