Χωρίς Πουλίδο και Τσόρι η προπόνηση του Ολυμπιακού

Με κάκωση στο γόνατο ο επιθετικός του Ολυμπιακού, με ενοχλήσεις ο Αργεντινός έμειναν εκτός προπόνησης την Δευτέρα

Με δύο νέα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων». Ο Αλαν Πουλίδο και ο Τσόρι Ντομίνγκες έμειναν εκτός προπόνησης λόγων ενοχλήσεων στον γόνατο.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός φορ εξαιτίας μιας κάκωσης δεν προπονήθηκε με την ομάδα, όπως και ο Αργεντινός μέσος. Ο Τσόρι ένιωσε ενοχλήσεις (επίσης στο γόνατο) κι έμεινε κι αυτός εκτός προπονήσεων.

Οσον αφορά την κατάσταση του Ρέτσου, ο νεαρός αμυντικός συνεχίζει την αποκατάστασή του (σύσπαση στο τετρακεφάλο). Και οι τρεις παίκτες αναμένεται να μπουν με την υπόλοιπη ομάδα στο τέλος της εβδομάδας. 

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr