Τούρκογλου: “Ο Καντέρ είναι ένας προδότης”

Τούρκογλου: “Ο Καντέρ είναι ένας προδότης”

Η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του Χέντο Τούρκογλου και του Ενές Καντέρ συνεχίζεται και μάλιστα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη με τον ισχυρό άνδρα της τουρκικής ομοσπονδίας να τονίζει πως ο “Καντέρ είναι προδότης”.

Τούρκογλου: “Ο Καντέρ είναι ένας προδότης”
Μιλώντας στο CNN Turk, ο Χέντο Τούρκογλου υπογράμμισε: “Πριν δύο χρόνια είχα πει ότι το μυαλό του Καντέρ δεν δουλεύει και αυτός απέδειξε ότι είχα δίκιο. Τώρα αυτός είναι ένας προδότης και ελπίζω ο Θεός να μην δώσει σε κανέναν έναν γιο σαν και αυτόν”.

Ο Χεντο Τούρκογλου ήταν πάντα πιστό μέλος της Εθνικής ομάδας της Τουρκίας κατά τη διάρκεια της καριέρας του, σε αντίθεση με τον Ενές Καντέρ, ο οποίος δεν έχει ξαναπαίξει για την Εθνική του ομάδα από το 2011.

Κλείσιμο
Ο Καντέρ έχει αρνηθεί στο παρελθόν κάλεσμα της Εθνικής Τουρκίας, ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι δεν προσκλήθηκε. Αντέδρασε, μιλώντας ανοιχτά για αποκλεισμό από την τουρκική κυβέρνηση λόγω της σχέσης του με το κίνημα του μουλά Γκιουλέν, στο οποίο είναι πιστός ο Καντέρ από το 2013.

Μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης των Θάντερ δημοσίευσε μία φωτογραφία του Τούρκογλου στο Twitter γράφοντας πως “αυτός είναι ο λόγος που δεν έλαβα πρόσκληση”. Ο Τούρκογλου είναι πλέον ο νέος κόουτς της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ και σύμβουλος του προέδρου Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πηγή: www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης