Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τον Ντάνιελ Χάκετ πως δε θα ανανεωθεί η συνεργασία τους με τον Ιταλό να ευχαριστεί άπαντες από την ομάδα
Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και ο Ιταλός γκαρντ δε θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό αφού δεν υπήρξε η επιθυμία να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.
Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν πριν λίγο τον Ντάνιελ Χάκετ και τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στα δύο χρόνια ενώ του ευχήθηκαν και γρήγορη επάνοδο στα παρκέ.
Ο Χάκετ από την δική του πλευρά δήλωσε στην ιταλική ιστοσελίδα ‘Sportando’:«ενημερώθηκα από τον Ολυμπιακό πως δε θα συνεχίσω στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που μου έδειξαν. Αγαπώ τον Ολυμπιακό, αγαπώ τον σύλλογο, αγαπώ τον κόουτς Σφαιρόπουλο. Ήρθε η ώρα να αλλάξω σελίδα στην καριέρα μου και να κοιτάξω τις άλλες προσφορές που έχω».
Για την HELLENiQ ENERGY, η στήριξη των γυναικών που βρίσκονται σε ανάγκη δεν είναι απλά μια ημερολογιακή γιορτή, αλλά μία διαρκής πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.