Ο Νεϊμάρ ζήτησε και επίσημα να φύγει από την Μπαρτσελόνα που ζητά τα 222 εκατ. της ρήτρας

Ο Νεϊμάρ ζήτησε και επίσημα να φύγει από την Μπαρτσελόνα που ζητά τα 222 εκατ. της ρήτρας

Το σίριαλ του καλοκαιριού φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος του, αφού η Μπαρτσελόνα με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε και επίσημα ότι ο Νεϊμάρ ζήτησε να φύγει - Τα ανταλλάγματα που φέρεται να ζητά από την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Νεϊμάρ ζήτησε και επίσημα να φύγει από την Μπαρτσελόνα που ζητά τα 222 εκατ. της ρήτρας
Με ανακοίνωσή της η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό ότι ο Νεϊμάρ ζήτησε να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα». 

Έτσι πήρε άδεια από τον Ερνέστο Βαλβέρδε να απουσιάσει από την προπόνηση της ομάδας. 

Κλείσιμο
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις προπονήσεις την Τετάρτη το πρωί, μετά το τουρνουά στη Αμερική, για το πρώτο μέρος της προπόνησης. 

Πριν την πρωινή προπόνηση, ο Νεϊμάρ, ενημέρωσε ότι επιθυμεί να φύγει από την ομάδα για αυτό πήρε άδεια να λείψει από την προπόνηση και να δει τι θα κάνει με το μέλλον του. Ο Βαλβέρδε υπολογίζει κανονικά τους Ντεουλοφέου, Αντρέ Γκόμες και Τερ Στέγκεν, οι οποίοι ενσωματώθηκαν μαζί με τους Βάρο και Αλένια από τη δεύτερη ομάδα». 

Αφού παραδέχθηκαν και επίσημα ότι ο Βραζιλιάνος ζήτησε να φύγει, οι Καταλανοί ξεκαθάρίσαν παράλληλα τη στάση τους από εδώ και πέρα. 

Έκαναν λοιπόν σαφές ότι για να αποχωρήσει ο παίκτης θα πρέπει να πληρωθούν... ακατέβατα τα 222 εκατ. ευρώ της ρήτρας του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Μπάρτσα»: «Ο παίκτης μαζί με τον πατέρα του και εκπρόσωπό του ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα σήμερα το πρωί σε συνάντηση που υπήρξε στα γραφεία του συλλόγου. 

Έτσι η ομάδα τους ενημέρωσε ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή είναι από την 1η Ιουλίου 222 εκάτ. ευρώ, ένα ποσό που θα πρέπει να πληρωθεί ολόκληρο. Ο παίκτης συνεχίζει να είναι στη Μπαρτσελόνα καθώς έχει συμβόλαιο αλλά με προσωρινή άδεια να μη συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας». 

Την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα φέρεται να ζητάει έναν εκ των Βεράτι, Ντράξλερ, Ντι Μαρία ή Ραμπιό προκειμένου να συμφωνήσει με τους Γάλλους. 

Οι κανονισμοί του Financial Fair Play βάζουν δύσκολα στην Παρί για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ. Αν όμως οι Παριζιάνοι δώσουν ένα από τα αστέρια τους στους Καταλανούς, τότε το συνολικό ποσό θα μειωθεί με αποτέλεσμα να μην έχουν κανένα πρόβλημα. 

Οι Γάλλοι δεν βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο να χάσουν έναν από τους καλύτερούς τους παίκτες, ωστόσο αυτό μπορεί να είναι η μόνη λύση προκειμένου να γίνει η μεταγραφή του Νεϊμάρ. 

Το πιο πιθανό σενάριο είναι στα ανταλλάγματα για τον Βραζιλιάνο άσο να βρίσκεται ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός είναι θετικός στο ενδεχόμενο αυτό καθώς θα του άρεσε να είναι συμπαίκτης με τον Λέο Μέσι. 

Βέβαια οι «μπλαουγκράνα» έχουν δείξει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου ότι ο διακαής τους πόθος είναι ο Βεράτι. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης