Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Λεμονή για Μπαρτσελόνα

Η ενδεκάδα που έχει αποφασίσει να παρατάξει ο Έλληνας τεχνικός στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Τρίτης την Μπαρτσελόνα και ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, Τάκης Λεμονής έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδος. 

Ο 57χρονος τεχνικός έκανε τις τελευταίες δοκιμές στην προπόνηση της Δευτέρας και όλα δείχνουν ότι η εντεκάδα του Ολυμπιακού θα είναι η ακόλουθη. 

Τερματοφύλακας θα είναι ο Προτό και στο δεξί άκρο της άμυνας θ' αγωνιστεί ο Ελαμπντελαουί. Στόπερ θα παίξουν ο Μποτία με τον Ένγκελς, καθώς ο Σισέ είναι εκτός λίστας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Σε ότι έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας, το πιθανότερο “σενάριο” είναι η χρησιμοποίηση του Φιγκέιρας αντί του Κούτρη. 

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Ρομαό στον άξονα της μεσαίας γραμμής ενώ στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος θα είναι και ο Οφόε. Ο Βέλγος μπορεί να μην ήταν καλός στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο είναι από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και ο Λεμονής θα τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα. 

Ο Κώστας Φορτούνης θα είναι ο επιτελικός μέσος των πρωταθλητών και στα δύο άκρα της επίθεσης θ' αγωνιστούν οι Καρσελά – Ανδρούτσος. Σέντερ φορ θα είναι ο Τζούρτζεβιτς απ' τη στιγμή που ο Εμενίκε είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. 
Το "σενάριο" για Φορτούνη σέντερ φορ 

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο Λεμονής εξετάζει και το ενδεχόμενο να παρατάξει τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-3-3 και σέντερ φορ τον Φορτούνη. Σ' αυτή την περίπτωση η άμυνα παραμένει ως έχει ενώ η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα είναι Ρομαό, Οφόε και Ζιλέ.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr