Ο Γιώργος Κομίνης διέκοψε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης υπέρ του ΠΑΟΚ με 1-0, ωστόσο από την ΑΕΚ διαρρέουν ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης δύο ώρες εντός των αποδυτηρίων άλλαζε συνεχώς άποψη
Απίστευτες είναι οι καταγγελίες της ΑΕΚ για το πώς κατέληξε τελικά στην απόφαση να κατακυρώσει το γκολ του ΠΑΟΚ ο διαιτητής Κομίνης.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ένωσης, καθ' όλη τη διάρκεια της διακοπής ο Κομίνης δεχόταν πιέσεις και αμφιταλαντευόταν να καταλήξει λέγοντας τη μία ότι θα το ακυρώσει και την άλλη ότι θα το μετρήσει.
Επίσης, από την Ένωση υποστηρίζουν ότι ο ρέφερι είπε μέσα στο καμαράκι του: «Βγείτε και θα σας πω τι έχω αποφασίσει...».
Παράλληλα, τονίζουν ότι ο διαιτητής ενημέρωσε αρχικά τόσο τον Σιμόες όσο και τον Βιεϊρίνια στον αγωνιστικό χώρο ότι το γκολ δεν μετράει, αλλάζοντας όμως τελικά την άποψή του!
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.