Πιθανότατα ο συγκεκριμένος παράγοντας να προέρχεται από χώρα της Ιβηρικής, ίσως από την Ισπανία, και ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάζεται να είναι ενήμερος για τις συζητήσεις του συλλόγου
Θέμα ημερών, αν όχι ωρών, φαίνεται πως είναι η έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό.
Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον άνθρωπο που θα αναλάβει να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Πιθανότατα ο συγκεκριμένος παράγοντας να προέρχεται από χώρα της Ιβηρικής, ίσως από την Ισπανία, και ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάζεται να είναι ενήμερος για τις συζητήσεις του συλλόγου.
Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, υπάρχουν δύο άνθρωποι που φέρονται να «παίζουν» για το συγκεκριμένο πόστο και οι εξελίξεις αναμένονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.