Ο Ραδαμέλ Φαλκάο κρίθηκε ένοχος για φοροδιαφυγή στην Ισπανία και δέχτηκε γερή ποινή, αλλά τουλάχιστον γλίτωσε σε πρώτη φάση το κελί
UPD:
Η ισπανική δικαιοσύνη συνεχίζει το κυνηγητό σε διάσημους ποδοσφαιριστές που έχουν φοροδιαφύγει στα χρόνια που αγωνίστηκαν στη χώρα. Τελευταίος ένοχος για απόκρυψη εσόδων είναι ο Ραδαμέλ Φαλκάο για τα χρόνια που έπαιξε στην Ατλέτικο. Ο Κολομβιανός επιθετικός της Μονακό μάλιστα τιμωρήθηκε με φυλάκιση 16 μηνών και 9 εκατ. ευρώ πρόστιμο. Η φυλάκιση τουλάχιστον είναι με αναστολή, καθώς στην Ισπανία για να μπεις στο κελί, πρέπει η ποινή να είναι το λιγότερο διετής.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.