Το νέο απόκτημα της Ενωσης έβαλε το «εμείς» πάνω από το «εγώ», μετά το αποψινό φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ
UPD:
Αποφασισμένος να ενσωματωθεί άμεσα στην ΑΕΚ έδειξε ο Λούκας Μπογέ, μέσω των όσων είπε στην κάμερα της NOVA μετά το αποψινό φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι μου με την ομάδα και ένιωσα άνετα. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ, ήταν δύσκολο το αποψινό παιχνίδι, αλλά επίσης και μια καλή νίκη για εμάς. Ο προπονητής αποφασίζει αν θα με χρησιμοποιήσει και πότε, εγώ προσπαθώ να δώσω όσα περισσότερα μπορώ, να κάνω καλή προπόνηση και να μαθαίνω τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Ήταν μια νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατασαράι, ομάδα από ένα δυνατό πρωτάθλημα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως και εμείς, ήταν φιλικός αγώνας αλλά σε κάθε περίπτωση η νίκη μας σήμερα δείχνει την αρκετά καλή εικόνα της ομάδας μας».
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.