Super League: Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-2 (τελικό)

Η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν, ανοίγοντας το σκορ με τον Κουλούρη, στο 36' - Η «απάντηση» από τους γηπεδούχους ήρθε στο 42', με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάζουρεκ - Στο 76', ο Κουλούρης και πάλι δίνει εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους

Δύο απουσίες για τον Παναιτωλικό στην πρώτη αγωνιστική της Super League. Ο Γουίλιαν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τέθηκε εκτός των πλάνων του Τραϊανού Δέλλα, ενώ ο Μοράρ είναι τιμωρημένος. Από την άλλη, ο Τοσκάνης ξεπέρασε το διάστρεμμα και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Οι Περιστεριώτες, έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενόψει της πρεμιέρας, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας.
Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Γαλαριώτης, ανέβασε φωτογραφία στο facebook κι έγραψε: «Το φετινό ταξίδι στη Superleague ξεκινάει από το Αγρίνιο! Με τον κόσμο στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα! Ατρόμητοι είμαστε!».

Για να παρακολουθήσετε LIVE την εξέλιξη του αγώνα ΕΔΩ

Η 11άδα του Παναιτωλικού απαρτίζεται από τους: Κυριακίδη, Μαρινάκη, Λίβα, Ντίας, Μιχάι, Μάρκος Πάουλο, Άργκους, Μάζουρεκ, Έρικσον, Τσοκάνη και Μάνα.

Στον πάγκο για τους Αγρινιώτες κάθονται οι: Γιαννακόπουλος, Χαντακιάς, Ρότσα, Βασιλούδης, Βακράκος, Αγρόδημος και Μπελεβώνης.

Η 11άδα του Ατρομήτου απαρτίζεται από τους: Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηϊσάια, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκη, Μανούσο, Μάντσον, Κουλούρη, Ούμπιδες, Ρισβάνη και Γιαννούλη.

Στον πάγκο κάθονται οι Θεοδωράκης Μούγιακιτς, Ενσικλουλού, Καρασαλίδης, Νάτσος, Γαρουφαλιάς και Φελίπε Μπρούνο.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr