Euroleague live, Παναθηναϊκός-Μακάμπι 89-84 (Τελικό)

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα και προηγήθηκε με 15-4, ωστόσο η Μακάμπι ισορρόπησε γρήγορα και το ματς ισορροπούσε σε τεντωμένο σκοινί μέχρι το 35' όταν και πάλι οι πράσινοι ξέφυγαν με 10 πόντους και κατάφεραν στο φινάλε να πανηγυρίσουν τη νίκη

Ο δρόμος για την Βιτόρια (στη χώρα των Βάσκων θα διεξαχθεί το φετινό φάιναλ φορ) είναι μακρύς, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να τον κάνουν και... δύσβατο και γι' αυτό το λόγο θέλουν να μπουν με το δεξί στη φετινή διοργάνωση που ξεκινά και επισήμως σήμερα.

Πρώτος αντίπαλος του τριφυλλιού η εξίσου φιλόδοξη Μακάμπι Τελ Αβίβ την οποία είχε φιλοξενήσει στο 1ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (χωρίς όμως να παίξουν αντίπαλοι), ενώ οι δύο είχαν βρεθεί αντιμέτωποι σε τουρνουά στην Κύπρο με τον ΠΑΟ (πάρα τις σημαντικές του απουσίες) να επικρατεί με 87-81...

Το σημερινό ματς θα είναι και το επίσημο ντεμπούτο της νέας ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ (στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηφαιστο το ΟΑΚΑ ήταν τιμωρημένο) και η αλήθεια είναι ότι σε όλους υπάρχει μεγάλη προσμονή.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει μια μικρή ανησυχία για την κατάσταση του Καλάθη (δεν προπονήθηκε χθες λόγω στομαχικών διαταραχών, αλλά θα είναι κανονικά στη 12άδα από την οποία θα κοπεί ένας εκ των Βουγιούκα, Παπαγιάννη.

Στη Μακάμπι ο Νέβεν Σπάχια δεν θα έχει του τραυματίες Κέντρικ Ρέι και Νίμροντ Λέβι, αλλά φέτος έχει κι αυτός ένα γεμάτο ρόστερ και θέλει να επιβεβαιώσει ότι δεν θα έχει και πάλι το ρόλο του κομπάρσου.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία, Σρέτεν Ράντοβιτς, Μιλιβόγε Γιόβτσιτς.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:
Πέμπτη 11/10
20:00, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπαρτσελόνα
21:00, Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:30, Μπάγερν Μονάχου-Αναντολού Εφές
22:00, Ρεάλ Μαδρίτης-Νταρουσάφακα

Παρασκευή 12/10
19:45, Μπουντούτσνοστ-Αρμάνι Μιλάνο
20:00, Χίμκι-Ολυμπιακός
20:00, Ζαλγκίρις-Μπασκόνια
20:45, Φενέρμπαχτσε-Γκραν Κανάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr